Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tallimestari ja Liinakon historiaa

Liinakko on vuonna 2017 avattu verkkokauppa, jossa valmistetaan mm. keppareita ja niille varusteita. Tallimestarina täällä häärin minä, Eija Nordström. Aikaisemmin olen jo usean vuoden ajan valmistanut näitä ihanuuksia verkkokauppa lahjakas.fi:ssä, mutta nyt ne syntyvät oman toiminimeni alla.

Kaikki Liinakon tuotteet ovat omin käsin valmistamiani. Käsityöt ovat olleet vahvasti mukana elämässäni jo aivan päiväkoti-ikäisestä asti ja myöhemmin olen myös kouluttautunut alalle. Kaikenlainen ”näpertäminen” ja tuotteiden yksityiskohtien hiominen on intohimoni ja senpä vuoksi jokainen tuotokseni on monien kokeilujen lopputulos. Niin hevoset kuin tarvikkeetkin ovat kaikki yksilöitä: kahta täysin samanlaista ei löydy.

Toinen minulle tärkeä asia on kierrätys. Olen jo pikkutyttönä käynyt ahkerasti kirppareilla -tosin siihen aikaan kirpparille piti mennä vähän salaa ja takavasemmalta ettei kukaan vain näe. Onneksi tilanne on tänä päivänä aivan toinen: jokainen voi ylpeänä esitellä upeita kirpputorilöytöjään. Kierrätys näkyy Liinakossa tällä hetkellä lähinnä pakkausmateriaaleissa.Pyrin pakatessani käyttämään mahdollisimman paljon jo kerran käytettyä materiaalia. Voit esimerkiksi saada kepparin vaippalaatikkoon pakattuna tai varusteet saattavat tupsahtaa postilaatikkoosi muropaketista tehdyssä kirjekuoressa. Jossain vaiheessa Liinakkoon on tulossa myös ihan oikeita kierrätystuotteita...

Uusia ideoita pyörii päässäni jatkuvasti ja niitä toteutan sitä mukaa kun aikaa riittää ja sopivia materiaaleja löytyy. Myös muilta saamiani vinkkejä ja toiveita on aina mukava alkaa suunnittelemaan ja työstämään.

Tervetuloa Liinakkoon ja viihtymään kaupassani!