Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoa keppareista


Liinakon kepparit valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla, Pietarsaaressa. Keppareita on kahta kokoa: hevoset sekä ponit. Hevosen korkeus on noin 95 cm, pään korkeus noin 40 cm ja kokonaispaino noin 0,9 kg. Keppiponi on n. 86 cm:n korkuinen ja sen pään korkeus on n. 30 cm ja paino on noin 0,6 kg.

Katso tästä lisätietoa keppareiden mitoista!

Keppihevoset valmistetaan laadukkaasta alcantara-jäljitelmästä, joka on pehmeää, kiiltävää ja sileänukkaista. Se näyttää ihan oikean hevosen karvalta. Huonekaluteollisuudessakin käytetty kangas hylkii hieman vettä ja kosteutta. Luonnollisen vaikutelman lisäämiseksi sieraimet ja silmät on käsitelty kiiltäviksi ja joillakin keppareilla on otsassa aidon oloisia värimerkkejä. Lisäksi keppareilla on kaulassa polttomerkki, joka on jokaisella Liinakon tallissa syntyneellä hevosella yksilöllinen.

Harja on paksua luonnonkuitua ja sitä voi halutessaan muokata oman maun mukaiseksi.

Keppi on käsittelemätöntä puuta ja sen voi käsitellä vahalla, öljyllä, maalilla tai lakalla.

Huom! Värien sävyt ja tummuusaste saattavat hieman poiketa kuvien väreistä.


Keppareiden hoito:

Kangas kestää jonkin verran kosteutta, mutta hevosta ei kannata upottaa veteen, ettei täyte kastu. Pään värimerkkejä ei suositella harjattavaksi päivittäin, satunnainen varovainen harjaaminen onnistuu. Parhaiten pinta puhdistuu pölystä teippiharjalla.

Jokainen keppari on synnytetty huolella ja rakkaudella ja toivonkin, että ne saavat uudessa kodissaan osakseen runsaasti hellyyttä ja huolenpitoa.