Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietoa meistä

Liinakon kotimaiset keppihevoset valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla. Liinakon tallimestari työskenteli aiemmin lahjakas.fi -kaupassa ja osalle teistä hevosemme saattavatkin olla tuttuja jo niiltä ajoilta. Liinakon kepparit ovat paitsi suloisia ja ilmeikkäitä, myös kestäviä. Niillä on ihanan pehmeä, nukkamainen peitinkarva, jota on kiva silitellä. Keppihevosia löytyy kahta kokoa: isompia hevosia varttuneemmille harrastajille sekä pienempiä ja kevyempiä poneja junioreille.

Itse keppihevosten lisäksi tarjolla on myös kattava valikoima kauniita varusteita, mm. loimia, suitsia ja riimuja.

Liinakossa, niinkuin talleilla usein, pyörii hevosten lisäksi tallikoiria ja siksi valikoimastamme löytyykin jotain kivaa koira-aiheista myös omalle karvaiselle kaverille. Koirapyyhkeeseen voit valita itsellesi mieleisen koirarodun silhuettikuvan brodeerattuna ja halutessasi vielä koirasi nimenkin. Tallireissun jälkeinen kylpy tuntuu paljon mukavammalta, kun sen jälkeen saa kääriytyä omalla kuvalla ja nimellä varustettuun pyyhkeeseen!

Otamme mielellämme vastaan terveisiä ja kehitysehdotuksia -käy siis ihmeessä jättämässä viestiä yläpalkista löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta!

Muistathan myös tykätä meistä Facebookissa ja seurata Instagramissa, jotta pysyt varmasti ajantasalla uutuuksista ja tarjouksista.